SPIEGELS OP MAAT

Spiegeltje spiegeltje aan de wand. Geef mij de mooiste spiegel van het land! Dat komt helemaal in orde met Tripo glaswerken. Spiegels op maat hangen vooral in badkamers en slaapkamers. Er zijn echter nog meer plaatsen waar een spiegel wonderen kan doen.

In een kleine kamer kan hij de ruimte vergroten. In de living of keuken kan hij als decoratie aan de muur hangen. Een spiegel zegt niet enkel veel over de persoon die erin kijkt. Hij zegt ook veel over de ruimte waarin hij hangt. Spiegels gaan namelijk hand in hand met het interieur.

>> Kom uzelf spiegelen in onze spiegels en vraag raad bij het ontwerpen van uw spiegels. Surf naar onze contactpagina en bezoek onze toonzaal!

SPIEGELS OP MAAT: VELE VORMEN EN SOORTEN

Welke spiegelvorm heeft u nu in gedachten? Een cirkelvormige? Een vierkante of rechthoekige? Geen probleem! Bij Tripo glaswerken kunnen we elke vorm uit onze spiegel-toverhoed halen. Een unieke spiegel bij het design van elk huis. Het op maat slijpen van de spiegels, het roderen van de zijkanten, het boren van de gaten en het maken van uitsparingen voor een schakelaar, het gebeurt allemaal in het Tripo atelier!

PRINTEN OP GLAS?

Wilt u meer dan een gewone spiegel? Dan hebben we iets in petto voor u! Net zoals gewoon glas kunnen we ook spiegels speciaal behandelen. Een motief rond de rand aanbrengen. Een logo in de spiegel zandstralen. Of de spiegel afwerken met een originele tekst en dito motiefje. Bij Tripo glaswerken bent u zeker van de kwaliteit en opvolging. Wij hebben 20 jaar ervaring.