GLAZEN DEUREN

Een glazen deur bezorgt uw woning stijl! De transparantie van het glas zorgt dat het licht tot diep in de woning geraakt. Dit vergroot het ruimte-gevoel terwijl ze de ruimtes afschermt en uw privacy garandeert.

VEILIGE GLAZEN DEUREN

Omwille van uw veiligheid bestaan glazen deuren altijd uit gehard glas. Glazen deuren van Saint-Gobain worden standaard uitgevoerd in SGG SECURIT. Dit glas is 5 maal sterker dan gewoon glas. Als het toch breekt, valt het uit elkaar in kleine ongevaarlijke stukjes.

>> ADVIES NODIG BIJ WELKE TYPE GLAZEN DEUR VOOR U GESCHIKT IS? VRAAG HIER UW OFFERTE AAN. 

Professionals maken u wegwijs in de wondere wereld van het betere glaswerk.

TIJDLOOS DESIGN

Een glazen deur laat daglicht beter bij u binnen. Dit zorgt voor een aangename woonsfeer. Een glazen deur geeft stijl aan elk interieur. Klassiek of modern.

Glazen deuren zijn combineerbaar met andere materialen. Of het nu gaat om metaal, hout, graniet, natuursteen… alles is mogelijk. Glazen deuren creëren een tijdloos design.

GLAZEN DEUREN: DUURZAAMHEID & STABILITEIT

Glas vervormt niet met de tijd en verslijt niet. Het is bestand tegen vocht. Glas is het perfecte materiaal als u een eigentijds design wilt voor uw woning. Glazen deuren zijn trouwens in alle soorten afmetingen mogelijk.

Tripo glaswerken geeft deskundig advies voor glazen deuren en komt vrijblijvend bij u ter plaatse opmeten. Neem nu contact met ons op voor al uw vragen over glazen deuren.