GLAZEN VLOER

Het klinkt misschien sprookjesachtig, maar glazen vloeren bestaan ook in het echt. Een glazen vloer geeft in een gebouw een heel unieke touch aan het interieur. Zeker in combinatie met roestvrij metaal en andere architecturale accenten. Ook bij u thuis doet een glazen vloer de omgeving lichter aanvoelen. Een glazen vloer zorgt voor licht in huis en straalt exclusiviteit uit.

>> ADVIES NODIG BIJ GLAZEN VLOEREN VRAAG HIER UW OFFERTE AAN.

GLAZEN VLOER: EEN LOOPBRUG OP KANTOOR

Bruggen bouwen naar uw collega’s? Op kantoor kan een glazen loopbrug gelegd worden om twee van elkaar afgescheiden werkvloeren met elkaar te verbinden. Het geeft uw kantoor een modern en luchtig gevoel. Elke loopbrug is opgetrokken uit versterkt glas en zal onder geen enkel gewicht breken.

GEKLEURDE GLAZEN VLOER

Een glazen vloer in alle kleuren van de regenboog? Dankzij de gebruikte technieken kan aan een glazen vloer een bepaalde kleur worden meegegeven. Een glazen vloer of loopbrug wordt zo een volwaardig deel van het interieur. Bent u klaar voor een modern en stijlvol interieur? Tripo staat u graag bij in de plaatsing van uw glazen vloeren.

VEILIGHEID VAN EEN GLAZEN VLOER?

Bij een breuk barst het glas maar blijft het op zijn plaats zitten. Hiervoor wordt dezelfde techniek gebruikt als bij autoruiten. Tussen twee lagen glas zit een folie gelijmd. Het glas van een glazen vloer spat niet uit elkaar. Het blijft mooi zitten. Tot wij het komen vervangen. Bij Tripo gaan esthetiek en veiligheid namelijk hand in hand.